Latifundiarul din Pipera recunoaste ca nu are niciun fel de respect pentru atacantul roman Adrian Mutu.
"Lasa-l naibii pe Mutu! Mutu e cea mai mare hahalera. Nu doresc raul nimanui, dar asta chiar e un om... Sunt foarte putini oameni carora le port pica. Aia mi-au furat masina, am si uitat, dar pe Mutu asta nu pot sa-l iert niciodata, e prea nenorocit. E prea hahalera de om", a spus Gigi Becali, care sustine ca atacantul roman are sa-i dea 75.000 de euro, scrie Libertatea.

De asemenea, finantatorul FC Steaua l-a amenintat pe atacantul Adrian Mutu ca va avea probleme cu el dupa ce isi va incheia cariera fotbalistica. "O sa vada el. Stati sa termine el cu fotbalul si nu o sa mai sfideze asa. Sa termin si eu cu astea ale mele pe care le am si o sa vada el", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.

Totusi, Becali nu isi doreste ca Adrian Mutu sa faca inchisoare pentru altercatia pe care acesta a avut-o cu un chelner in Italia.

Weekendul trecut, atacantul roman a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, barbatul suferind "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala". [Soarta lui Mutu, comparata cu cea a romancei ucise la Roma]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.