Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Marius Militaru, a declarat ca sase suporteri ai echipei Steaua Bucuresti se afla printre cele 12 persoane retinute la mitingul care a avut loc in Capitala.
"In urma mitingului de astazi au fost retinute 12 persoane de catre Jandarmerie, care au fost conduse la sectia de Politie si vor primi o amenda pentru instigare cuprinsa intre 500 si 5.000 de lei fiecare. Printre cei mai vehementi instigatori au fost identificate sase persoane, membri ai galeriei de la Peluza Sud a formatiei Steaua. Ei au fost recunoscuti de monitorii de securitate de la galeriile de fotbal, practic jandarmi care se ocupa de fiecare galerie de fotbal in parte si care i-au recunoscut ulterior retinerii", a spus Militaru, potrivit MEDIAFAX.

Peste 30.000 de sindicalisti au protestat, miercuri, in fata Palatului Parlamentului, unde s-a dezbatut motiunea de cenzura.

La actiunile de protest au fost mobilizati 2.400 de jandarmi, din care 200 de la Gruparea Mobila de la Ploiesti.

[VIDEO] Incidente violente la mitingul din Capitala

De asemenea, 500 de politisti rutieri au iesit in strada, pentru fluidizarea traficului, iar 2.000 de politisti de la ordine publica au fost mobilizati in tot orasul, inclusiv pe traseul de mars, pentru a asigura linistea publica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.