Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, si-a cerut oficial scuze pentru incidentul din noaptea de vineri spre sambata, atunci cand a batut un ospatar, printr-o scisoare trimisa la redactia agentiei Ansa.

"Vreau sa-mi cer scuze sincere in fata patronilor, a clubului, a stafului tehnic, a colegilor de echipa si a suporterilor. Imi dau seama ca acest incident nu ar fi trebuit sa se intample. Nu ar fi trebuit sa ma las implicat in acest incident stupid, ar fi trebuit sa evit", se arata in scrisoarea trimisa de Mutu agentiei Ansa, transmite MEDIAFAX.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a batut un ospatar intr-un local din centrul Florentei, in noaptea de vineri spre sambata, barbatul lovit de roman urmand sa aiba nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale. In momentul in care Politia a ajuns la locul incidentului, Adrian Mutu nu se mai afla acolo. Chelnerul in varsta de 28 de ani din Kosovo a prezentat o plangere impotriva lui Adrian Mutu. Tanarul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la cateva ore dupa incident, a suferit "o trauma contuziva cranio-faciala cu multiple escoriatii, contuzii la torace si abdomen si o fractura de piramida nazala".

Soarta lui Mutu, comparata cu cea a romancei ucise la Roma


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.