Tehnicianul Universitatii Craiova, Victor Piturca, a declarat intr-un interviu acordat Sport.ro, ca patronul Stelei, Gigi Becali, a revenit la vechile obiceiuri, acelea de a-si critica jucatorii, iar in aceste conditii echipa din Bulevardul Ghencea nu va realiza nimic in nicio competitie.
"Steaua are un lot de jucatori cu care ar putea sa treaca de Utrecht. Insa va fi dificil pentru ca Steaua a revenit la vechile obiceiuri, patronul a revenit la vechile obiceiuri si e foarte greu pentru jucatori sa joace in conditiile astea. S-a vazut imediat dupa meciul cu Dinamo. S-a revenit la vechile obiceiuri si Steaua nu mai are nicio sansa. Niciunde! In campionat ce sanse sa aiba? Castiga campionatul si care-i problema? Sa zicem ca Steaua ar castiga campionatul. Ar mai lua 15 milioane, 18 milioane, si? In momentul in care se conduce de maniera in care se conduce... Si suporterii au inteles lucrul asta. Am spus cateva cuvinte acum si nu trebuia sa le spun, dar poate persoanele despre care am discutat isi revin. Eu vreau sa-mi fac meseria ca un profesionist si nu vreau ca dupa meciuri sa se intample ce se intampla acum (n.r. - la Steaua), pentru ca in conditiile astea, eu nu lucrez, iar persoana respectiva stia foarte bine lucrul asta", a spus Piturca, citat de MEDIAFAX.

In replica, Becali a declarat, la GspTV, ca Piturca "a luat-o razna". "Nu-i convine pacea. Sau poate crede ca daca tot ataca, nimeni nu-i raspunde. Suntem prieteni pana la urma, dar nici nu pot sa-l las sa atace asa, la infinit, ca e Piturca favoritul regelui. Cred ca a luat-o razna! Nu-l stiam asa pe Piturca, nu mai e sanatos! Ce rost mai are acum sa vorbeasca astea, sa faca imbarligaturi. Sau de Radoi, cum zice ca n-are caracter. De ce nu are caracter Mirel Radoi? Oricum, nu ma intereseaza, ca nu vreau sa ma cert cu el. Eu doar ii dau un sfat", a afirmat Becali.

Inainte de a ajunge la Universitatea Craiova, Piturca a antrenat in primele etape ale acsetui campionat formatia Steaua, dar a plecat dupa un conflict cu Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.