Inotatoarea Laure Manoudou este prima femeie din Franta, ce va avea o papusa Barbie cu infatisarea ei.

Fiind inotatoarea franceza cea mai premiata din istorie, Laure Manoudou a castigat inimile francezilor si, in acelasi timp, atentia creatorilor papusilor Barbie, scrie AGERPRES.

Parteneriatul inedit intre campioana de natatie si papusa preferata a fetitelor este normal, potrivit firmei Mattel: "Amandoua impartasesc aceleasi valori pe care doresc sa le transmita fetitelor: dorinta de a ajunge sus prin eforturi, vointa de a-si depasi limitele si de a-si realiza visurile".

Papusa va fi lansata oficial in luna noiembrie, impreuna cu o brosura in care micutele vor putea descoperii cele mai frumoase momente din viata inotatoarei, scrie closermag.fr.

Astfel, Laure Manoudou intra in clubul femeilor celebre care au o papusa Barbie creata dupa infatisarea lor, printre care se numara Marylin Monroe, Cindy Crawford si Scarlett O'Hara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.