Dezamagire la Mondialele de la Rotterdam: Dublul campion mondial Marian Dragulescu a ratat calificarea in finalele la sol si sarituri.

Inca nerefacut dupa accidentarea suferita inainte de Nationalele Romaniei, la tendonul lui Ahile, piciorul drept, Marian Dragulescu a avut o evolutie ezitanta la sol (14,300), iesind din topul de 8 ce asigura biletul pentru finala, in timp ce la la sarituri, cu un punctaj de 15,800, a fost automat scos din lupta pentru podium.

"Sunt dezamagit, pentru ca la antrenamente solul mi-a iesit. Am incercat sa fac tot ce am putut, insa asa e concursul si cateodata ai si o zi proasta", a declarat acesta, potrivit ProSport.

Lucrurile nu stau mai bine nici la echipe. Aflata pe locul 5 in clasamentul provizoriu, dupa prima zi de concurs, Romania are sanse minime sa ajunga in finala pe echipe.

Vesti mai bune de la gimnaste: Echipa feminina a urcat in toate cele sase finale ale competitiei. Dupa ce si-au asigurat prezenta in ultimul act pe echipe, programat maine, gimnastele tricolore au obtinut bilet pentru inca cinci finale: individual compus - Ana Porgras si Raluca Haidu, barna - Ana Porgras, care s-a calificat cu cea mai mare nota, 15,266, sol - Sandra Izbasa si Diana Chelaru, paralele - Ana Porgras si sarituri - Diana Chelaru.

Finala la individual compus va avea loc vineri, iar finalele pe aparate, sambata si duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.