Gica Hagi a declarat ca ar fi onorat daca va ajunge la o intelegere pentru a preluat formatia turca, Galatasaray.

"Nu stiu daca e adevarat sau nu, dar imi doresc foarte mult sa ajung acolo. Am inteles ca e un moment mai delicat la echipa, dar presedintele stie cel mai bine ce decizie sa ia. Ar fi o onoare sa antrenez la Galata", a declarat Gica Hagi la Contraaatc, potrivit gsp.ro.

"Imi plac provocarile, mai ales sa merg la un club atit de mare. Sint pregatit sa antrenez din nou. Am fost multumit de ceea ce am lasat la club atunci cind am antrenat la Galata si acest lucru se vede acum, prin faptul ca se gindesc la mine", a adaugat Gica Hagi.

Si un oficial al echipei din Istanbul a declarat la un post de radio ca a discutat nu cu mult timp in urma cu Hagi, si ca acesta si-ar dori sa revina in Turcia: "La intilnirea ascociatiei celor care sustin clubul nostru, de la Kusadasi, am discutat cu Hagi. Acesta mi-a spus ca ii place foarte mult Turcia, si ca si-ar dori foarte mult sa lucreze din nou aici".

Hagi a mai antrenat-o pe Galatasaray in sezonul 2004-2005, cand a castigat Cupa Turciei, singurul sau trofeu ca antrenor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.