Dupa retragerea lui Radoi, Costin Lazar a parasit de asemenea echipa, in timp ce Marica si Tamas se gandesc de sa se retraga.

Rapidistul Costin Lazar a dezvaluit ca a luat decizia de a nu mai raspunde convocarilor chiar inaintea lui Mirel Radoi, insa Razvan Lucescu nu considera o pierdere renuntarea acestuia. "Costin Lazar nu a stiut sa profite", a raspuns selectionerul, potrivit ProSport.

"Sa-l lasam pe Razvan sa-si duca acest contract la bun sfarsit, apoi el va decide ce e de facut. La noi in tara e la moda sa fie dat afara antrenorul, dar nu el joaca, joaca 11 fotbalisti! Si eu am zis ca nu mai vreau sa vin la echipa nationala si sa fiu facut de ras de presa. Oamenii de fotbal ma pot critica, dar eu vin dintr-un campionat foarte bun, am rezultate. Razvan m-a intors din drum. Daca ne retragem toti, ce facem? Sa vina altii, ca citesc peste tot ca trebuiau convocati altii. Dupa un meci pierdut cu Franta presa ne mai da si in cap. Cum vreti sa mai venim la nationala?", a declarat Tamas, care are de asemenea intentii sa paraseasca Nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.