Internationalul roman Mirel Radoi se va retrage de la echipa nationala din cauza atmosferei precare din cadrul lotului.

"Nu ma retrag din cauza lui Razvan! Decizia am luat-o in vestiar, la Paris! Inca nu am discutat cu Razvan, dar o sa afle acum", a spus MIrel Radoi, potrivit gsp.ro.

Mijlocasul de 29 de ani a tinut sa raspunda si declaratiilor lui Ionut Lupescu, ce sugerase ca atat Radoi, cat si Cocis sunt in scadere de cand au plecat sa joace in zona araba. "Lupescu a spus ca sint in scadere? In scadere de inaltime, de greutate? El sa nu uite ca a fost dat afara de la Al Hilal dupa citeva luni! Poate e el selectioner si eu nu stiu", a mai adaugat Mirel.

  • Lupescu a comentat decizia lui Radoi si a spus ca isi mentine declaratiile facute dupa meciul de la Paris.

"Nu inteleg de ce se simte ofensat. Ceea ce am spus eu aseara, e un lucru adevarat si corect. Campionatul Arabiei Saudite nu se compara cu cel al Spaniei sau al Germaniei. Eu nu am avut discutii cu Mirel Radoi nici in "fata", nici in "spate". Nu cred ca stie Radoi ce s-a intamplat cu mine la Al Hilal in urma cu ceva ani. Eu mi-am terminat contractul acolo la 33 de ani si m-am retras.

Oricum, nu cred ca asta ar fi un motiv pentru el sa se retraga de la nationala. Poti sa vii si sa dovedesti ca nu e asa. Cand ai un selectioner care iti acorda atat de multa atentie nu cred ai vreun motiv. Nu stiu care e problema. Pana la urma se dovedeste ca Razvan avea dreptate.... Nu au tarie de caracter. Sa fie clar: eu pot sa vorbesc in public despre oricine", a declarat Ionut Lupescu la Digi Sport, potrivit prosport.ro.

  • Selectionerul Razvan Lucescu a declarat ca nu este surprins de anuntul facut de Mirel Radoi, mentionand ca mijlocasul formatiei Al Hilal a mai avut aceasta intentie si in trecut si ca va incerca sa discute din nou cu el, relateaza MEDIAFAX.

"Nu sunt surprins, s-a intamplat de mai multe ori sa aiba aceasta intentie. Am mai avut niste discutii cu el, si dupa turneul din Ucraina, si dupa meciul de la Istanbul, au fost mai multe ocazii cand s-a pus aceasta problema. Nu este o decizie pe care sa o accept usor, Mirel inseamna un jucator profesionist, care s-a sacrificat, a stiut sa vina la echipa nationala si sa dea ce-i mai bun din el. Voi incerca sa mai am o discutie cu el", a spus Razvan Lucescu la Fanatik Show.
Citeste si:
Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai continua în funcția de...
Mirel Rădoi a anunțat că nu...

  • Si gigi Becali, nasul lui Mirel Radoi, a comentat decizia jucatorului de a se retrage de la echipa nationala, spunand ca finul sau nu va reveni asupra acestei hotarari, deoarece este un tip orgolios.

"Daca el a luat hotarirea asta, nu-l mai intoarce nimeni. Mirel e modest dar foarte orgolios. Pe mine s-a suparat o data «Ce jucatori avem noi? Unde joaca ei?» si am zis in mare de toti pe unde sunt si am vorbit si de el, dar nu cu rautate. Nu m-a sunat cateva luni si cand a venit in loja mi-a zis ca s-a suparat pentru ca am zis de el", a zis Gigi Becali la GSP TV.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.