Gheorghe Hagi l-a criticatpe selectionerul Razvan Lucescu pentru unele afirmatii facute de acesta, potrivit carora "romanii sunt fragili psihic si au tupeu de suprafata".

"Nu sint nici labil psihic, nici din lumea a treia! Romanul e inventiv, istet. M-am saturat sa tac! Pe vremea mea am fost pe locul trei in lume, iar acum suntem pe 46! Singurul lucru de care are nevoie este disciplina, organizarea, care a existat cand jucam eu", a declarat Hagi, potrivit gsp.ro.

Si fostul capitan al echipei nationale Gica Popescu se declara jignit de afirmatiile facute de Razvan Lucescu despre reprezentativa si spune ca s-a impus in cariera prin dorinta si incredere in fortele proprii.

"Noi nu am suferit de labilitate psihica, atunci cind intram in vestiarele de la Real Madrid sau Barcelona nu ne lasam calcati in picioare. Nu pot accepta comentariile lui Razvan Lucescu, e normal sa ma deranjeze. Nu ma simt nici slab, nici in vreun alt fel. De aceea am devenit capitanul Barcelonei, pentru ca eram puternic, am dominat un vestiar cu 17 internationali”,
a comentat Gica Popescu la Contraatac, pe GSP TV.

  • Razvan ii raspunde “regelui”

Aflat la Metz, unde a asistat aseara la partida Franta - Luxemburg, din grupa preliminara a CE 2012, Razvan Lucescu a intervenit telefonic in emisiune. "Nu vreau sa ma contrez cu Gica Hagi. Ii respect ideile, dar eu am spus ceva ce am trait si am simtit, fara nici o rautate. Eu mereu mi-am aparat jucatorii si niciodata n-am spus ca n-am cu cine. Doar ca sunt unele probleme in spate”, a spus Razvan Lucescu.

“Afirmatiile mele din interviul aparut in Gazeta Sporturilor nu au avut un scop anume si nu au fost spuse cu rautate. Am spus ce-am simtit. Daca cineva s-a simtit jignit imi cer iertare. Am tot respectul pentru tot ce ai facut. Am foarte multa incredere in grup si cred ca ne calificam la Euro 2012, de aia raman”, a adaugat selectionerul.

Nici Mircea Lucescu nu a ramas indiferent la dialogul dintre Hagi si Razvan si a comentat sec acuzele dure ale lui Hagi la adresa fiului sau: "Cainii latra, caravana trece! Nu ma intereseaza ce spune Hagi! Nu vreau sa comentez!" a declarat Mircea Lucescu pentru sport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.