Fostul director sportiv al Unirii Urziceni, Narcis Raducan, a fost prezentat oficial la Steaua ca noul director sportiv din Ghencea.
Narcis Raducan a primit un tricou cu numarul 24. "24 sa fie titlul castigat anul acesta", a spus Narcis, pentru ca Argaseala sa completeze: "24... pentru ca la Steaua se munceste 24 din 24", scrie sport.ro.

Narcis Raducan a declarat la conferinta de presa ca a invatat meserie de la MM Stoica si ca nu crede ca Becali l-a ales doar pentru ca este un om religios.

"Ii cunosc bine pe toti cei veniti de la Urziceni si asta va fi una din atributiile mele. Sa ii ajut sa se integreze cat mai bine. Cred ca va decurge foarte usor relatia mea cu Laca. A contat mult pentru mine ca a venit si el aici. Am mai lucrat impreuna. Domnul Argaseala ma va prezenta oficial in fata jucatorilor miercuri, cand vor avea primul antrenament. Nu am semnat inca, dar asta e o simpla formalitate. Am batut palma cu conducerea administrativa a clubului. Fara presiune nu poti face performanta. Asa a fost mereu la Steaua si asta e un lucru bun"
,a declarat Narcis Raducan, potrivit fcsteaua.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.