Dupa ce l-a invins pe olandezul Errol Zimmerman, Daniel Ghita a devenit primul luptator roman care se califica in finala K1 care va avea loc la Yokohama.

Prima repriza dintre Ghita si Zimmerman a fost echilibrata, ambii luptatori nu au resit sa loveasca eficient si nici unul nu a punctate evident. Ghita a incercat mai multe lovituri joase cu picioarul si cateva inalte, insa Zimmerman a parat bine.
"Spargatorul de oase" nu l-a pus in pericol pe roman care s-a aparat bine, scrie Adevarul.

Apoi, in debutul partii a doua, Ghita a prins o naucitoare lovitura de stanga care a spart blocajul lui Zimmerman. Naucit, acesta nu a mai putut reactiona si au urmat alte patru sau cinci "ciocane" la figura care l-au pus la podea.

Potrivit Click!, Zimmerman il invinsese pe Morosanu, in urma cu ceva timp, in numai 30 de secunde, fiind socotit favorit in lupta de sambata.

Tot sambata, romanul Raul Catinas, cel mai tanar participant la Gala K1 Seul - 22 ani, a pierdut meciul cu samoanul Mighty Mo, relateaza Antena 3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.