Dupa ce toata presa a anuntat faptul ca Mirel Radoi si-a prelungit contractul cu Steaua pentru inca 3 ani, salariul vehiculat fiind de 200.000 de euro pe an, Gigi Becali a tinut ieri sa dezvaluie adevaratul cistig al finului sau.

"Am vazut ca toate televiziunile si toate ziarele au dat ca va lua 200.000 de euro pe sezon. Nu, va spun eu adevarul! Mirel Radoi va cistiga mult mai mult decit atit. Aproape dublu!", a declarat patronul campioanei, suma pe care a trecut-o in contractul capitanului din Ghencea fiind de 350.000 de euro pe an. Astfel, Radoi va cistiga la capatul celor 3 ani de contract cu Steaua peste un milion de euro.

Cei mai bine platiti in istoria Diviziei A

1. Mirel Radoi (Steaua) / 350.000 de euro / pe an
1. Radu Niculescu (FC National) / 260.000 de euro
2. Dorinel Munteanu (CFR Cluj) / 155.000 de euro
3. Viorel Moldovan (Poli) / 130.000 de euro
COMPARATIE
Cit cistiga stoperii romani plecati in strainatate
1. Cristian Chivu / AS Roma (Italia) / 1,8 milioane de euro / an
2. Adrian Iencsi / Spartak Moscova (Rusia, prima liga) / 300.000 de euro
3. Vali Nastase / Bologna (Italia, Serie B) / 200.000 de euro
4. Cosmin Barcauan / Krilia Sovietov (Rusia, prima liga) / 150.000 de euro
5. Iulian Miu / Bursaspor (Turcia, liga a II-a) / 150.000 de euro

Bilete pentru meciul cu Lens

Conducerea Stelei a stabilit preturile biletelor pentru primul meci din cadrul grupei C a Cupei UEFA, cel cu Lens, care se va disputa pe 20 octombrie, in Ghencea. Inca n-a fost anuntata si ziua in care vor fi puse in vinzare tichetele. "Abonatii clubului vor avea acces gratuit pe stadion la acest joc", a declarat MM Stoica.

Pretul tichetelor

Locul in stadion / Pret
peluze / 15 RON
tribuna a II-a / 25 RON
tribuna I / 50 RON
tribuna 0 / 100 RON
loje / 150 RON

EURO-STEAUA / ADVERSARI

Lens
Egal cu bataie generala

Profitind de pauza competitionala, Lens a jucat un amical in Elvetia, cu divizionara secunda FC Sion. Fara internationalii Dindane (Cote d'Ivoire), Keita, Coulibaly (Mali) si Diarra (Franta), plecati la lot, fara Demont, care a acuzat dureri la adductori, si Assou-Ekotto, lasat acasa din motive familiale, primii adversari ai Stelei din Cupa UEFA n-au obtinut decit un egal, 3-3. Intr-o partida intrerupta in minutul 66, la 3-2 pentru Sion, din cauza unei batai generale.

Steaua cere arbitri straini la derby-uri

Gigi Becali i-a cerut sefului CCA, Ion Craciunescu, sa aduca arbitri straini la meciurile pe care Steaua le mai are de disputat in acest campionat cu rivalele Dinamo si Rapid. "Sint jocuri de culise pentru ca Dinamo sa ia titlul. Ioane, tu poate nu ai nici o vina, dar totul este facut ca Dinamo sa cistige campionatul", a spus Becali. "Sint de acord, dar conditia impusa de UEFA e clara, sa platim cheltuielile de transport, dar CCA nu are bani pentru asa ceva", a replicat Craciunescu. "Platesc tot, si 20.000 de dolari daca e nevoie", a incheiat Becali.
Ghionea n-ar vrea sa joace in Cotroceni

Dupa ce Gigi Becali si-a facut publica intentia de a cumpara stadionul Cotroceni, fundasul campioanei, Sorin Ghionea, a declarat: "Stadionul nostru nu se compara cu nici unul din tara. Nu cred ca vom evolua in alta parte, deoarece ar fi pacat pentru publicul acesta minunat care ne sustine meci de meci. Steaua n-ar mai fi Steaua daca ar pleca din Ghencea"


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.