Dupa meciul cu Finlanda, conducerea fotbalului romanesc va pleca de la Helsinki la Roma
Echipa nationala de fotbal a Romaniei a plecat ieri dupa-amiaza spre Helsinki, cu misiunea de a castiga meciul cu Finlanda, din preliminariile Cupei Mondiale. Victoria este obligatorie pentru ca tricolorii sa spere ca, la vara, vor merge in Germania altfel decat ca excursionisti. In avionul de Finlanda s-a urcat si Gheorghe Bosanceanu, patronul Farului, pe care Mircea Sandu a tinut sa-l rasplateasca astfel pentru faptul ca l-a crutat de huiduielile publicului bucurestean, gazduind pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta meciurile cu Andorra si Cehia.

Oficialii federatiei si ai ligii au oricum un motiv de distractie, indiferent de rezultatul partidei de la Helsinki. Dupa meci, conducatorii fotbalului romanesc vor pleca direct in Italia, la nunta lui Adrian Mutu. Atacantul i-a invitat la petrecere pe liderii federali, precum si pe Mitica Dragomir. "Briliantul" n-a uitat ca seful LPF i-a luat apararea pe vremea cand se droga. "Corleone" a sustinut atunci ca internationalul e "doar un copil si trebuie iertat".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.