Campioana Romaniei, CFR Cluj, a pierdut in deplasare, cu scorul de 1-2, meciul sustinut in compania echipei italiene AS Roma, in etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor.

Clujul a avut 2 bare pe "Olimpico", dar a fost rapusa in doua minute de golurile lui Mexes si Borriello.

Cea mai mare ocazie a primei runde i-a apartinut lui Traore, care l-a pierdut pe drum pe Burdisso, dar singur cu Lobont a nimerit transversala, scrie gsp.ro.

In minutul 52, a doua bara a lui Traore si "capul" lui Hora (56), i-au facut pe clujeni sa spere ca pot scrie din nou istorie, insa visul s-a spulberat in doar doua minute cand As Roma a inscris doua goluri prin Mexes ( '69) si Borriello ('71).

Nici clujenii nu s-au lasat mai prejos si au inscris sapte minute mai tarziu prin sutul lui Rada.

  • La sfarsitul meciului, Lobont a declarat ca daca “ii intrau suturile lui Traore, CFR si Bayern erau favorite”

“Sunt jucator profesionist, nu-mi pare rau ca am batut o echipa romaneasca. Am dominat meciul de la un capat la celalalt, lasand la o parte barele lui CFR. CFR-ul a facut un meci bun in aceasta seara, insa nu a fost de ajuns. Daca ii intrau suturile lui Traore, CFR si Bayern erau favorite. Noroc ca mi-am pus barele bine"
, a spus Lobont la TVR.

la randul sau, tehnicianul italienilor, Claudio Ranieri, a avut cuvinte de lauda la adresa campioanei Romaniei, afirmand insa ca victoria echipei sale nu poate fi pusa la indoiala.

"Scorul corect este cel de pe tabela. Am avut ocazii multe, a fost bine pentru noi. Am jucatori foarte buni si a fost important sa blocam actiunile CFR-ului. Golul marcat de CFR Cluj a relansat jocul. Jucatorii romani sunt foarte, foarte buni. Traore este tanar, are viteza. Am fost precauti la contraatacurile lor. Echipa a luptat si a castigat un nou meci dupa victoria cruciala cu Inter din campionat. Trebuie sa fim mai compacti, dar ne asteptam sa avem probleme in fata unor astfel de echipe, care joaca in spatele mingii. Am stiut sa contracaram acest stil. Atacantul lor, care se descurca pe spatii mici si Culio au fost periculosi. Dar noi am avut posesie, ocazii, trebuia sa castigam", a declarat Ranieri.

Citeste si:
Iuliu Muresan: Investitorul ne-a virat cinci milioane de euro
Iuliu Muresan (CFR Cluj):...

  • CFR a primit nota 5.5 de la jurnalistii italieni care au scris despre ea: "Stie sa MUSTE in stilul lui Dracula, dar calitatea ramane modesta!".

Traore ( notat cu 6) are nevoie de un EXORCIST: a trimis mingea in bara de doua ori si a aratat ca nu a fost seara lui. Este un jucator egoist, insa are un fizic si un joc de perspectiva”, au scris italienii, potrivi sport.ro

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.