Marius Lacatus s-a intors la la carma "ros-albastrilor" dupa o discutie, care a durat doar 5 minute, in care i-a pus lui Becali doar o singura conditie.

"Ba, Gigi, singurul lucru pe care il vreau e sa ma lasi in pace pana la finalul campioantului. La final, eu stiu ce vrei tu, Liga Campionilor si titlul. Daca sunt acolo, raman, daca nu sunt, atunci ne vedem fiecare de treaba noastra", i-a spus Lacatus lui Becali, potrivit EVZ.

La randul sau, Gigi a pus si el o conditie: Marius Lacatus sa nu se amestece in deciziile pe care clubul le poate lua in cazul unor jucatori ce nu-si doresc sa-si micsoreze contractele conform noului plafon salarial de 120.000 de euro. "Daca clubul nu ajunge la un acord salarial cu fotbalistii, atunci acestia, la solicitarea conducerii, nu pot juca sau vor fi scosi din lot fara ca antrenorul sa intervina", se arata in contractul noului antrenor al Stelei, potrivit ProSport.

Avand in vedere ca pana la sfarsitul anului il asteapta meciuri grele, Marius Lacatus spera sa aiba norocul lui Sorin Cartu, care a fost pus antrenor luni si miercuri a castigat in Liga Campionilor, si spune ca daca Edi Iordanescu va dori sa ramana la echipa, el ar fi foarte incantat pentru ca acesta cunoaste foarte bine jucatorii, ceea ce reprezeinta un avantaj pentru echipa, scrie sport.ro.

"La meciul cu Napoli poate voi fi si eu norocos ca si Sorin Cartu pentru ca si el a fost pus antrenor luni si miercuri a castigat in Liga Campionilor", a spus Marius Lacatus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.