Fostul selectioner al Argentinei, Diego Armando Maradona, a declarat, intr-un interviu acordat postului Fox Sports, ca si-ar da viata pentru a reveni in functia de antrenor principal al nationalei tarii sale.

"Mi-as da viata sa redevin selectionerul Argentinei. Pentru echipa nationala si pentru baieti. Imi doresc mult sa port din nou echipamentul nationalei, sunt disperat. Mi-as da un brat ca sa revin, cred ca am sanse", a spus Maradona.

Fostul international argentinian, care va implini 50 de ani in luna octombrie, a vorbit si despre conditiile in care federatia argentiniana a renuntat la serviciile sale, precizand ca presedintele forului, Julio Grondona, ii promisese ca il va mentine in functie cel putin pana la editia din 2011 a Copa America, transmite MEDIAFAX.

"Grondona a spus ca am facut un bun turneu final al Cupei Mondiale si ca trebuie sa continuam in aceeasi formula pana la Copa America. El mi-a spus ca vom continua aventura impreuna", a mentionat Maradona.

Diego Armando Maradona a anuntat ca va organiza un meci de binefacere pentru a-i permite fostului international argentinian Fernando Caceres sa isi continue recuperarea in Cuba, la 10 luni dupa ce a fost impuscat in cap.

In urma cu o saptamana, la o intalnire cu fostul presedinte argentinian Nestor Kirchner, Maradona a aparut in public pentru prima data dupa data de 28 iulie, cand l-a acuzat pe Grondona ca l-a mintit si pe managerul Carlos Bilardo ca l-a tradat.

Federatia Argentiniana de Fotbal a decis, la sfarsitul lunii iulie, sa nu-i prelungeasca intelegerea selectionerului Diego Armando Maradona, la trei saptamani dupa eliminarea de la Cupa Mondiala din Africa de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.