Pete Sampras este de parere ca Rafael Nadal il poate "eclipsa" pe Roger Federer.

Chiar daca Federer detine recordul de 16 turnee castigate, Sampras crede ca Nadal l-ar putea intrece pe acesta pe lista castigatorilor turneelor de Mare Slem.

“Daca este istet cu programul lui si avand in vedere ca are destul pana la varsta asta (n.r. la 24 de ani, Nadal a castigat noua titluri) ar putea sa reuseasca foarte bine . Singura intrebare este cat de mult mai poate rezista Rafael din punct de vedere fizic, in conditiile in care munceste mult pentru fiecare punct", a declarat Sampras, potrivit uk.eurosport.yahoo.com.

Totusi, Sampras spune ca Federer ar mai putea castiga cateva titluri si el.

"Este un mare favorit pentru fiecare eveniment major la care participa. A avut doua mingi de meci impotriva lui Novak Djokovic, in semifinala US Open. Putea sa fie foarte bine in finala. Joaca bine, nu vad niciun declin. Altii joaca uneori mai bine. Urmatorii doi-trei ani sunt importanti, dar Roger poate face fata si va mai castiga turnee mari",
a incheiat Sampras.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.