Cristian Chivu, fotbalistul formatiei italiene AS Roma, este unul dintre cei mai vinati jucatori la ora actuala, in ciuda faptului ca, in ultimele luni, a jucat numai citeva minute, din cauza accidentarii suferite la degetul mic de la piciorul drept. Mos Craciun ii aduce fundasului roman o oferta onoranta. Dupa Juventus Torino, AC Milan, FC Barcelona si Inter Milano, pe lista echipelor interesate sa-l achizitioneze pe Chivu s-a adaugat formatia spaniola Real Madrid.
Cotidianul italian "Corriere della Sera" a anuntat ieri ca romanul se numara printre jucatorii vizati de Arrigo Sacchi, noul director sportiv de la Real Madrid, pentru revitalizarea gruparii madrilene. Potrivit publicatiei citate, Sacchi intentioneaza sa refaca perechea de fundasi centrali Chivu-Walter Samuel, stiut fiind faptul ca cei doi au evoluat impreuna la AS Roma. Capitanul tricolorilor este bun prieten cu argentinianul.

In momentul cind s-a transferat la Real Madrid, asta-vara, Samuel i-a spus lui Chivu ca isi doreste ca, intr-o buna zi, sa joace din nou alaturi de el.

Dispus sa plece

Cotidianul italian precizeaza insa ca transferul romanului depinde atit de modul in care Chivu va reusi sa se recupereze, cit si de pretentiile financiare pe care le va avea AS Roma. Aflat in vacanta la New York, alaturi de logodnica sa, Maria Marinescu, fundasul tricolor a declarat ca nu-l tenteaza un transfer, dar ca este dispus sa faca pasul spre alta grupare, daca AS Roma va avea nevoie de banii rezultati din vinzarea sa. Achizitionat cu 18 milioane de euro de la Ajax Amsterdam, resiteanul mai are trei ani si jumatate de contract cu italienii.
Se pregateste Zaccheroni. Potrivit jurnalului "Corriere della Sera", printre obiectivele lui Arrigo Sacchi se numara si aducerea unui nou antrenor. Mariano Garcia Remon, actualul tehnician al "galacticilor", va ramine in functie pina la finalul sezonului, dupa care Sacchi va incerca sa-l aduca pe banca tehnica pe italianul Alberto Zaccheroni.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.