Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu, a declarat ca a participat, miercuri, la o intalnire alaturi de presedintele CIO Jacques Rogge si presedintele Romaniei Traian Basescu, in cadrul careia s-a discutat despre starea sportului romanesc.

"Am avut doua zile pline, ieri Jacques Rogge a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Oradea, iar azi de dimineata ne-am intalnit cu presedintele Basescu, unde am discutat despre sportul romanesc", a spus Morariu, potrivit MEDIAFAX.

  • Jacques Rogge a primit, marti, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii din Oradea

Rogge a vizitat, miercuri, santierul Casei Olimpice din Bucuresti. Acesta a sosit impreuna cu presedintele COSR, Octavian Morariu, dar si cu secretarul general al forului roman, Ioan Dobrescu.

Jacques Rogge a fost asteptat de mai multi presedinti de federatii nationale si fosti sportivi, dupa care si-a pus o vesta verde reflectorizanta, iar pe cap o casca de protectie inscriptionata cu "COSR" si a facut un tur al santierului. Dupa aproximativ o ora, Rogge a parasit santierul situat in apropierea Arcului de Triumf.

La vizita lui Jacques Rogge au fost prezenti, printre altii, Gabriela Szabo, presedintele suspendat al FR Box, Rudel Obreja, comandantul CS Steaua, George Boroi, Violeta Beclea Szekely, presedintele DJTS Constanta, Elena Francu, presedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipa, fosta canotoare Georgeta Damian-Andrunache, presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, Viorel Paunescu, si Ionela Tarlea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.