Fanii lui Dinamo sustin ca de fiecare data cand Dinamo a pierdut puncte, s-au pierdut din cauza combinatiilor lui Borcea.

"Duminica 19 Septembrie, Stadion Dinamo. In tribuna 2000 de fraieri care inca mai cred ca fotbalul in Romania se joaca pe bune, mai ales la echipa de care Borcea isi bate joc numita Dinamo. Oponent: SC Vaslui, o echipa de chifle cu un antrenor pe craca. La oficiala mesterul Borcea, revenit de urgenta din America, unde are afaceri de om extrem de important domle, tremura. Este minutul 90 si Dinamo are un penalty care risca sa ii strice pariurile. Executa N'Doye. Uf, usurare, omul e "valabil". Bara. Mama ce "spectaculos". Borcea rasufla usurat apoi schimba mimica fetei instantaneu devenind "nemultumit". Va merge in vestiar sa certe jucatorii si antrenorii care, nu-i asa, sunt responsabili pentru rezultate. Bani ? Forget it, omul s-a americanizat de atatea afaceri, pana nu castigati campionatul luati ciu-ciu. Uy ce bine pica, chiar nu avea de gand sa scoata moloz din buzunar sa plateasca, caci, vorba aia, luand nu dand ajungi mare milionar care te spargi in flatulatii si iti plimbi copiii in "corporate jet", se arata in comunicatul trimis de dinamomania.net.


"Cred ca meciul de aseara a pus un mare capac. Cine mai credea ca Dinamo va fi o echipa serioasa si anul acesta a fost deceptionat definitiv. E clar, desi avem lot si antrenor suficienti pentru a sparge pe toti, desele veniri are lui Borcea in Romania incurca serios lucrurile.

Uitati-va simplu la rezultate: primele cinci etape, cu Borcea la Miami, au insemnat 4 victorii si un egal, procentaj 87%. Revenirea lui Borcea a insemnat dezastrul si coborarea la 58%, meciuri trantite acasa cu nerusinare tipica clanului "Becali si prietenii", cearta, nervi, dezbinare si rahat. Caci nu va inchipuiti ca domnul respectabil din conducerea lui Dinamo va aranja cu toti jucatorii un meci ! Nooo, nici vorba, cativa oameni strategici sunt suficienti si costa mult mai putin. Aseara (si nu numai) acestia s-au numit Moti si N'Doye, acestia sunt cu siguranta. Pe lista suspectilor insa se mai afla si Margaritescu, Curca si Ad. Cristea si probabil altii. Jucatorii in vestiar stiu acest lucru, antrenorul la fel, cearta e inevitabila. NU AI CUM SA FACI TREABA IN HALUL ACESTA !!! CUM SA NU ITI DORESTI SA PLECI ORIUNDE, CHIAR SI IN DIVIZIA B DIN GERMANIA, DOAR SA SCAPI DE ACEASTA MOCIRLA ???

Citeste si:
TOP 8 glume despre condamnarile din Dosarul Transferurilor
TOP 8 glume despre...

Incheiem cerandu-i dl. Borcea sa cedeze actiunile lui la Dinamo oamenilor care chiar au de gand sa faca ceva constructiv cu echipa. In halul asta nu mai merge si in nici un caz nu poate continua. Dinamovistii vor exploda in curand si lucrurile nu vor fi prea frumoase".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.