Romania a obtinut calificarea in Grupa Mondiala a Cupei Davis, invingand duminica cu scorul general de 3-0 selectionata Ecuadorului.

Perechea Victor Hanescu/Horia Tecau a castigat meciul de dublu, astazi, scor 6-2, 6-2, 6-2, in fata cuplului Ivan Endara/Giovanni Lapentti. Partida desfasurata la Centrul National de Tenis a durat o ora si 34 de minute, potrivit MEDIAFAX.

In primul meci de simplu al intalnirii, Victor Hanescu (locul 54 ATP) l-a invins, vineri, pe Ivan Endara (locul 408 ATP), cu scorul de 6-2, 6-2, 6-2, in timp ce in al doilea meci, Adrian Ungur (locul 130 ATP) a trecut de de Giovanni Lapentti (locul 283 ATP) cu scorul de 6-7 (2), 4-6, 6-3, 6-4, 6-1.

Intalnirea se va incheia duminica, cu meciurile Victor Hanescu - Giovanni Lapentti si Adrian Ungur - Ivan Endara, care se vor disputa dupa sistemul doua seturi din trei
.


  • Rezultate dupa prima zi a semifinalelor Cupei Davis

Echipa de Cupa Davis a Frantei conduc cu scorul general de 2-0 dupa meciurile din prima zi a intalnirii cu Argentina, contand pentru semifinalele competitiei.

In primul meci de simplu, de vineri, francezul Michael Llodra a dispus de Juan Monaco, cu scorul de 7-5, 4-6, 7-5, 6-3, iar in al doilea meci, Gael Monfils a trecut de argentinianul David Nalbandian cu scorul de 6-4, 2-6, 6-4, 6-3.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.