Grupa G a Cupei UEFA ofera, pe langa duelul in premiera mondiala dintre tata (Mircea Lucescu) si fiu (Razvan Lucescu), si doua dispute aparte pentru Ladislau Bölöni, antrenorul roman al formatiei franceze Rennes. Meciul impotriva giulestenilor va fi primul oficial sustinut de o echipa antrenata de fostul selectioner al Romaniei impotriva unei echipe din tara sa. Iar partida cu Sahtior il va pune fata in fata pe "Loti" cu Mircea Lucescu, cel care l-a readus, acum 24 de ani, in circuitul echipei nationale. Bölöni a comentat ieri, pentru EVZ, tragerea la sorti care l-a pus fata in fata cu familia Lucescu.

"Toate cele patru adversare sunt dificile. Fiecare meci e greu. Pentru mine, cea mai grea partida este intotdeauna prima. Apoi urmatoarea si tot asa. Nu mi-e teama de niciun adversar. Ii respect pe toti, in egala masura. In acest format al competitiei, orice se poate intampla. Inclusiv sa se califice Rennes, Rapid si Sahtior. Totusi, favoritele grupei sunt VfB Stuttgart, Rennes si Sahtior. Va fi lupta mare si intre PAOK si Rapid. Pentru mine, intalnirile cu Rapid si Sahtior sunt oarecum speciale, dar voi face totul sa inving", ne-a spus Bölöni.

"N-am timp sa urmaresc pe viu Rapidul". "Meciul cu Rapid este primul oficial impotriva unei echipe din Romania. Nu stiu cum ma voi simti in Giulesti. Va fi ceva nou pentru mine. Din pacate, programul nu-mi permite sa urmaresc pe viu Rapidul, dar sigur va veni cineva la Bucuresti sa urmareasca jocurile lor", a comentat Bölöni. "Nu stiu daca formatia giulesteana a avut ghinion la tragerea la sorti. Ei au sansa lor", crede fostul selectioner.

Ladislau Bölöni nu discutase pana ieri cu Mircea Lucescu, fostul sau antrenor de la echipa nationala. "N-am vorbit cu el pana acum. Pentru mine, Mircea Lucescu a contat foarte mult. Ca antrenor, il respect, dar vreau sa-l inving. Va fi o intalnire speciala", sustine fostul international.

"Eu as face orice sa-mi inving fiul". Fostul mijlocas al Stelei a comentat si disputa inedita dintre doua echipe antrenate de tata si fiu. "Nu stiu cat conteaza ca e o premiera. Cred ca fiecare isi doreste la fel de mult victoria si calificarea echipei sale. Daca as avea un fiu antrenor si ar trebui sa joc impotriva lui, mi-as dori sa-l bat. N-as accepta alta varianta. Nu stiu ce simt cei doi acum", a incheiat Bölöni.