Directorul general al lui Juventus Torino, Luciano Moggi, a declarat ca atacantul roman Adrian Mutu a redevenit un jucator de mare clasa dupa transferul la gruparea italiana, informeaza agentia "Sports". "Multumesc celor de la Livorno, pentru ca ne-au ajutat sa-l aducem pe Mutu. Este un campion care in ultimii ani a facut multe prostii, dar de cand l-am adus la Torino a redevenit un jucator de clasa", a spus Moggi.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv in luna octombrie a anului 2004 si a fost suspendat sapte luni si amendat cu 30.000 de lire sterline de Federatia Engleza de Fotbal. Inainte de anuntarea deciziei, Chelsea Londra a decis sa-i rezilieze contractul jucatorului roman, iar Mutu a semnat la sfarsitul lunii ianuarie o intelegere pe cinci ani cu Juventus Torino.

El a fost legitimat de Livorno, care avea liber un loc de extracomunitar, dupa care a trecut la Juventus (torinezii aveau acoperite toate posturile de extracomunitari, dar regulamentul permitea transferarea altuia cu conditia ca acesta sa vina din campionatul italian). Mutu a jucat in sezonul trecut un meci pentru Juventus, cu care a castigat titlul, iar in acest sezon a evoluat in trei partide de campionat si in una din UEFA Champions League, in care a si marcat un gol.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.