Ros-albastrii au avut un debut deplorabil in primul meci din Liga Europa, pierzand in fata FC Liverpool cu 1-4.

Englezii au marcat in secunda 26 prin Joe Cole, bulversandu-i pe elevii lui Ilie Dumitrescu inca de la inceputul meciului. Totusi, in minutul 13, Cristi Tanase a reusit sa marcheze dupa o pasa a lui Bogdan Stancu.

Daca in prima repriza, jocul a fost destul de echilibrat, in cea de-a doua, Liverpool s-a impus prin trei goluri: David Ngog in minutul 55 din penalty si in primul minut al prelungirilor si Lucas Leiva in minutul 81.

Interesant a fost ca antrenorul Roy Hodgson si-a menajat vedetele probabil pentru derby-ul din campionat de duminica cu Manchester United, intrucat mijlocasul Steven Gerrard si atacantul Fernando Torres, cei mai buni jucatori de la Liverpool, n-au fost nici macar rezerve.

  • Gigi Becali: "Avem valoare"

„Este un rezultat nedrept. N-a fost simplu sa intri in joc cu un gol facut cadou lui Liverpool in startul meciului. Dar, apoi echipa a reactionat si a avut momente bune. Daca imi reprosez ceva? N-am ce sa-mi reprosez". a declarat antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, potrivit Adevarul.

La randul sau, Gigi Becali a fost ceva mai optimist: „Nu sunt suparat, am verificat echipa si am vazut ca avem valoare si putem sa jucam la nivelul asta. Dar, nu stiu, cateodata parca Dumnezeu nu are nicio treaba cu fotbalul si nu-l intereseaza fotbalul(...)Cred ca-i batem cu 4-0 pe Napoli si ne calificam".

Urmatorul meci al Stelei este cu Napoli, in Ghencea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.