Comisia de Disciplina a LPF a decis in sedinta de miercuri sa sanctioneze cu avertisment si penalitate de 10.000 de lei gruparea FCM Targu Mures, pentru incidentele ce au urmat eliminarii jucatorului echipei Gaz Metan Medias, Paul Parvulescu.

In minutul 85 al meciului de la Targu Mures, Paul Parvulescu a fost eliminat, dupa ce l-a lovit pe Ciprian Vasilache. Parvulescu a declarat ca a fost lovit si imbrancit de un om de ordine si de seful Jandarmeriei.

De asemenea, Paul Parvulescu a fost suspendat pentru doua etape si l-a amendat cu 2.000 de lei, informeaza site-ul oficial al Ligii.

Jucatorii echipei CFR Cluj Koumatiene Kone si Rafael Bastos (CFR Cluj), care au fost eliminati in partida cu Rapid, scor 0-2, au fost suspendati cate o etapa si amendati cu cate 740 de lei. Aceeasi sanctiune au mai primit-o Lamine Diarrassouba (FC Brasov) si Adrian Pit (Universitatea Cluj).

Antrenorul cu portarii al Universitatii Craiova a fost suspendat pentru o luna si amendat cu 640 de lei.

FC Vaslui a fost sanctionat cu 20.000 de lei, deoarece suporterii echipei vasluiene au aprins torte la partida cu Otelul Galati, scor 4-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.