Aflat tot timpul in contre cu Ministerul Apararii Nationale privind stadionul din Ghencea, Gigi Becali s-a reorientat si a apelat la o masura extrema. A facut o oferta Bancii Nationale a Romaniei, proprietara stadionului din Cotroceni, pentru a cumpara arena din Parcul cu Platani!

Actualul chirias al stadionului, presedintele lui FC National, Gino Iorgulescu, a declarat ca "toata optiunea este a bancii. Ei hotarasc ce se intimpla cu baza, noi nu putem face nimic".

Becali a ajuns la aceasta solutie deoarece sefii din MApN nu vor sa ii dea stadionul pe o perioada mai mare de timp. El s-a plins ca din acest motiv nu poate investi in refacerea gazonului. "Tergiversarea discutiilor privind inchirierea bazei a dus la stagnarea lucrarilor la suprafata de joc si am fost nevoiti sa evoluam tot in mocirla unele meciuri, cum a fost si cel din ultima etapa cu FCM Bacau", a marturisit un angajat al gruparii ros-albastre.

"Da, este adevarat, am facut o oferta pentru a cumpara stadionul din Cotroceni. Ma intereseaza aceasta arena si vreau sa o achizitionez. Acum astept raspunsul proprietarului"
Gigi Becali

450 de mii de dolari este suma pe care Gigi Becali ar fi propus-o BNR-ului in schimbul arenei din Cotroceni
86 de zile mai sint pina cind expira contractul de inchiriere dintre MApN si FC Steaua privind stadionul din Ghencea, intelegerea fiind valabila pina la finalul acestui an

CE SPUNE BNR
"Orice este posibil"

Dupa ce Gigi Becali a confirmat ca doreste sa cumpere baza din Parcul cu Platani, cei de la BNR au lasat sa se inteleaga ca tranzactia ar avea sorti de izbinda. "Trebuie facuta in primul rind oferta de inchiriere sau cumparare. Arena este in acest moment inchiriata clubului FC National. Noi nu am vrea sa vindem nimic, dar orice este posibil. Daca domnul Becali a facut o oferta? Eu nu stiu nimic in acest moment", a declarat ieri Mugur Stet, directorul de Relatii cu Presa din cadrul Bancii Nationale a Romaniei.

Nu vrea si clubul FC National

Conform unor surse autorizate, Gigi Becali ar fi fost interesat si de clubul FC National, al carui proprietar ar incerca sa devina. Patronul din Ghencea a respins ieri cu vehementa aceasta varianta. "Am facut oferta numai pentru baza, clubul FC National nu ma intereseaza absolut deloc", a declarat Becali.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.