Selectionerul Romaniei crede ca atacantul Fiorentinei nu este deloc matur, la cei 32 de ani ai sai.

Invitat la emisiunea "Nasul", de la postul B1 TV, Razvan Lucescu il acuza pe Adrian Mutu ca a intretinut o stare tensionata la nationala, prin declaratiile oferite dupa excluderea sa din nationala si dupa scandalul "Sibutramina", scrie realitatea.net.

"Mutu, daca ar fi invatat ceva din tot ce i s-a intamplat in viata, ar fi spus: «Oameni buni, eu sunt suspendat, ma pregatesc, iar cand imi va expira suspendarea si voi incepe sa joc la club, ma voi gandi sa revin si la echipa nationala». Daca ar fi spus asta, Mutu ar fi dat dovada de maturitate. Mutu e suspendat, nu era cazul sa vorbim despre el", a spus Lucescu, la B1 TV

Selectionerul a vorbit si despre Ciprian Marica, atacantul de la VfB Stuttgart, cel care are in ultima vreme un randament scazut la echipa nationala.

"Marica are calitati. El ar putea da mai mult pentru el. E foarte ambitios, dar vrea insa prea mult si din cauza asta apar astfel de situatii de criza. Marica ajunge des in pozitie de a finaliza, dar e precipitat din dorinta de a marca"
, a spus Lucescu, potrivit EVZ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.