Tribunalul Arges a dispus mentinerea arestarii preventive a arbitrilor Marius Martis si Ionica Serea, trimisi in judecata pentru fapte de coruptie alaturi de omul de afaceri Cornel Penescu si de administratorul firmelor acestuia, Liviu Facaleata.

Magistratii au respins, astfel, cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi tara, formulata de Marius Martis prin avocatul sau, scrie MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Arges, instanta a respins si cererea de modificare a controlului judiciar, formulata de un alt inculpat in dosar, Liviu Facaleata.

Deciziile instantei nu sunt definitive si pot fi atacate cu recurs la Curtea de Apel Pitesti, in termen de 24 de ore de la pronuntare.

Magistratii Tribunalului Arges au stabilit miercuri si urmatorul termen in acest proces, pentru data de 5 octombrie.

Scandalul din fotbal reincepe: Arbitrii, in arest

Arbitrii Ionica Serea si Marius Martis, incarcerati in Penitenciarul Colibasi, au fost arestati in 30 aprilie, iar ceilalti inculpati in acest dosar, Cornel Penescu si Liviu Facaleata, au fost arestati in 11 mai, ultimii fiind pusi in libertate sub control judiciar de Curtea de Apel Pitesti dupa doua saptamani.

Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe cei patru in data de 21 mai, in noul dosar care vizeaza coruptia din fotbal. Cornel Penescu a fost trimis in judecata pentru dare de mita, Ionica Serea pentru luare de mita, in timp ce Liviu Facaleata si Marius Martis sunt acuzati de complicitate la infractiunea de luare de mita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.