Razvan Lucescu este decis sa continue la echipa nationala, indiferent de deznodamantul cu Belarus.

"Nu-mi voi da demisia. Am un contract cu Federatia, cu Ionut Lupescu si cu Mircea Sandu. Daca ei considera ca trebuie sa se intimple ceva, deschid discutia", a afirmat selectionerul legat de zvonul ca Hagi, Petrescu sau Boloni ar fi printre posibilii sai inlocuitori.

Despre meciul cu Belarus, Lucescu a afirmat ca "se intilnesc doua echipe cu stari diferite. Ei au entuziasm, noi determinare si ambitie si vrem sa trecem repede peste egalul cu Albania. Este un moment in care fotbalul din Belarus este in crestere, iar cel din Romania in coborire".

"Toata nebunia legata de echipa nationala nu a inceput acum, dupa Albania. A fost inca de la inceput, nu am avut liniste nici inainte de meciul de la Paris. Aveam doua victorii, dar era un uragan in jurul nostru. Atunci a inceput totul. Nu e simplu sa joci in conditiile astea. Probabil ca li s-a intimplat si lui Iordanescu, si lui Piturca, probabil ca de aceea am avut o singura calificare in cinci campanii. Presiunile nu s-au facut inaintea meciurilor, ci cu o perioada mai mare inainte de partide"
, a adaugat Lucescu jr.

Potrivit acestuia, meciul de la Belgrad, in jurul caruia se fac atitea discutii, s-a disputat in conditii cu totul si cu totul ciudate. Indiferent cine este antrenor la echipa nationala lucrurile nu se vor schimba. Pentru ca am plecat pe un fagas gresit si nu se vrea sa fim pe drumul cel bun. E vorba de distrugere, scandal si invidie", a conchis Lucescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.