Fostul boxer Leonard Doroftei intentioneaza sa organizeze peste trei sau patru luni un meci de retragere din activitatea sportiva, dar a precizat ca va lupta doar daca va reusi sa slabeasca inca 10 kilograme
"Am dat 10 kilograme jos, mai vreau sa mai dau inca 10 si sa pot face un meci de retragere. La un posibil adversar e prematur sa ma gandesc, vreau sa vad cate kilograme pot sa pierd, sa vad daca ma ajuta sanatatea, pentru ca eu daca urc in ring vreau sa ma bat. Vreau sa fiu pregatit suta la suta. Daca nu voi fi pregatit nu voi intra in ring. In trei sau patru luni cred ca voi fi gata", a declarat Doroftei, miercuri seara, dupa ce a participat la un meci de fotbal organizat in scopuri caritabile, relateaza MEDIAFAX.

Aproximativ 1.500 de persoane au asistat, miercuri, pe stadionul "Dinamo", la meciul caritabil organizat in vederea strangerii de fonduri pentru construirea unei noi aripi a spitalului "Marie Curie" din Bucuresti si la care au participat foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti sau medici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.