Fostul tenismen recunoaste ca a gresit cand a injurat o jurnalista la Timisoara si regret ca s-a comportat asa, insa considera ca ce se intimpla in Romania este o jungla.

"Este greu de digerat din ceea ce se intimpla in junga din Romania. Mi se pare ceva incredibil ceea ce se intimpla aici. Mi-am dat seama ca daca sint normal dupa regulile din Franta, ma simteam umilit. Mi-a parut rau ce am facut si sunt sigur ca nu ea e de vina, ci cei care au trimis-o. Nu sunt mandru de ce am facut, nu trebuia sa reactionez asa, dar asta e, s-a intimplat. Mi s-a intamplat la Costinesti ca doua domnisoare sa-mi faca o poza si sa ma trezesc cu ea peste 2-3 zile intr-un ziar de scandal. In Romania nu sunt reguli si mi-e greu sa ma obisnuiesc", a precizat Nastase la emisiunea Nasul de la B1 TV, conform Gazeta Sporturilor.

Nastase a adaugat ca este convins ca respectiva domnisoara din Timisoara l-a urmarit. Ea nu s-a recomandat si atunci nu avea de ce sa-I raspunda la intrebari, a continuat fostul tenismen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.