Clubul Farul Constanta a fost dat in judecata de societatea care administreaza un hotel din Iasi pentru neachitarea unei datorii de 21.306 lei.

Directorul hotelului, George Moisescu, a declarat ca datoria gruparii constantene dateaza din 13 octombrie 2008, relateaza CanCan.

"Am solicitat magistratilor de la Judecatoria Iasi sa-i oblige pe responsabilii clubului Farul Constanta la plata sumei de 21.306 lei. In perioada 11-13 octombrie 2008, am oferit servicii de cazare, precum si mic dejun, pranz si cina staff-ului echipei constantene si factura nu a fost achitata in intregime", a declarat George Moisescu.

Suma se compune dintr-un debit de 8.055 de lei si penalitati la intarziere la achitarea facturii emise de SC Hotel Orizont SRL la data de 13 octombrie 2008, cu data scadenta la 24 octombrie 2008, a mai explicat directorul hotelului.

Primul termen de judecata al acestui proces a fost stabilit pentru 7 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.