Cistigatorul Roland Garros-ului a fost pe locul trei in topul celor mai proaste servicii ale jucatorilor de tenis din Top 50

Al doilea jucator de tenis al lumii, spaniolul Rafael Nadal, se afla in vacanta in insula natala, Mallorca, iar pentru o jumatate de ora a participat alaturi de unchiul si antrenorul sau, Toni, la emisiunea de televiziune "Fora de Joc". Intrebat care a fost meciul in care a jucat cel mai bine in acest an, cistigatorul de la Roland Garros a raspuns: "Finala cistigata impotriva lui Agassi, la Montreal, sau cea pierduta in cinci seturi in fata lui Federer, in Master-ul de la Miami".

Privitor la evolutiile care l-au dezamagit cel mai tare in acest an, ibericul nu poate uita Open-ul american de la Flushing Meadow, unde s-a dus cu mari sperante si a pierdut in turul trei. "A jucat prost. Si fizic, si mental a stat foarte prost", a spus despre el antrenorul Toni Nadal. Despre unul dintre punctele sale inca vulnerabile, Rafael a declarat: "Aveam unul dintre cele mai jalnice servicii din circuit, eram pe locul trei in clasamentul celor mai proaste servicii ale jucatorilor din Top 50 ! Acum e ceva mai bine, dar trebuie sa muncesc mai mult in aceasta directie".

Nadal va reveni in circuit pe 17 octombrie, la Madrid, si-a reluat antrenamentele de luni, se plinge ca ii este greu sa gaseasca parteneri de antrenament, dar nu s-ar muta din Mallorca pentru nimic in lume.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.