Presedintele CCA, Ion Craciunescu, a declarat, ieri, ca se va adresa forurilor fotbalistice europene daca antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, va continua atacurile la adresa arbitrajelor din Divizia A. "Daca va continua cu atacurile, vom avea o reactie pe masura si pentru dansul. O sa cer voie presedintelui FRF pentru a ne adresa forurilor europene si in cazul acuzelor domnului Lucescu care sunt extrem de grave si de nocive pentru activitatea noastra", a spus Craciunescu.

Lucescu a criticat prestatia lui Cristi Balaj la partida Dinamo-Rapid, scor 5-2 si a spus ca jucatorii formatiei giulestene au fost dezavantajati de arbitraj. Presedintele CCA s-a aratat surprins de criticile aduse de Mircea Lucescu la adresa arbitrajului din Divizia A. "M-a mirat atacul dansului pentru ca dumnealui sta in Ucraina. S-ar putea ca, din cauza curentului de pe Don, informatiile sa ajunga deformate la dansul. Daca nici noi nu vedem, daca nici iubitorii fotbalului si nici presa nu vede, vede dansul de dincolo de Don", a mentionat Craciunescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.