Patronul rapidist si-a reluat ieri, la meciul cu Poli Iasi, tirul asupra conducerii tehnice si administrative

In ultimul meci al etapei a opta, Rapid s-a impus la limita ieri, in fata iesenilor. Jocul slab al "visiniilor" i-a dat din nou prilej patronului George Copos sa strambe din nas, vicepremierul sugerand ca la iarna il va indeparta pe presedintele Dinu Gheorghe.

> Cea mai mare ocazie a meciului i-a apartinut lui Daniel Niculae, care in minutul 40 a ratat singur cu portarul, de la doar 10 metri. Iesenii au trecut si ei pe langa gol prin Miclea, in ultima faza a primei reprize.

> Patronul gazdelor, George Copos, a ajuns la stadion dupa un sfert de ora de la primul fluier si s-a asezat langa sponsorul Jean Valvis, care venise impreuna cu presedintele Dinu Gheorghe "Vama". Copos si "Vama" s-au ignorat si n-au schimbat nici un cuvant pana la sfarsitul primei reprize. Alaturi de Copos s-a asezat apoi si Mircea Geoana, presedintele PSD-ului.

Pe gaura cheii

> In pauza, George Copos a coborat la protocol. Pe drum, magnatul si-a aratat nemultumirea fata de jocul echipei. Vorbind despre ratarea din minutul 40, Copos a exclamat: "Niculae e unic!". Apoi, adresandu-se unui cunoscut, vicepremierul a continuat: "Nu vedeti? Nu jucam nimic! Prost de tot!". Ajuns in fata intrarii la salonul VIP, Copos a avut o tentativa sa se uite pe gaura cheii, dar si-a dat seama ca usa n-are broasca obisnuita, fiind de termopan. In seara precedenta, pe cand astepta ca arbitrul sa decida daca meciul se amana, patronul a lansat o noua serie de reprosuri: "Am dat 1.450.000 de dolari pe transferuri, dar nu sunt deloc justificate. Pe Dica am dat 450.000 de dolari, dar intra la pauza si nu face nimic! Mai astept pana in iarna si dupa aceea trag linie!".

> Meciul s-a decis in minutul 79, cand Radu Ciobanu l-a faultat pe Marius Maldarasanu in careu.
Penalty-ul a fost ratat de Burdujan, dar atacantul rapidist si-a indreptat greseala recuperand balonul respins de Branet si inscriind.

> In minutul 75, dupa ce Balba l-a driblat usor pe Maftei, spectatorii i-au strigat lui Copos: "Chiar vreti sa facem infarct pe-aici? Nu vede nimeni ca asta-i un dobitoc?". Patronul s-a facut ca ploua, apoi a coborat din tribuna si le-a mancat suporterilor semintele.

Rapid-Poli Iasi 1-0
Marcator: Burdujan (80)

Rapid: D. Coman 6 - Perja 6, Maftei 4, I. Rada 5 - Badoi 7, Maldarasanu 6, Ilyes 5, A. Karamian 5 - Buga 6 (46, Vasilache 5), N. Constantin 6 (57, Burdujan 7), D. Niculae 4 (82, E. Dica). Antrenor: Razvan Lucescu

Poli Iasi: Branet 6 - Ad. Toma 6, Ciobanu 4, Onut 5, Beceru 5 - Miclea 6 (46, Mitruc 6), Ad. Ilie 6, Gavatorta 5, D. Rednic 5, Onofras 6 (82, Pacurar) - Vrajitoarea 5 (64, Balba 5). Antrenor: Ionut Popa

Stadion: "Rapid"; Spectatori: 3.000; Arbitri: T. Lajos 5 - E. Dumitrescu 6, E. Crangasu 6


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.