Steaua a invins cu 1-0 pe FCM Bacau intr-un meci fara nerv, revenind pe primul loc in Divizia A.
In primul dintre cele doua partide aminate duminica din cauza ploii, Steaua s-a impus la limita, scor 1-0, in fata celor de la FCM Bacau. In minutul 26 al primei reprize, Sorin Paraschiv a semnat singura reusita a unei partide disputate pe un teren greu. Diferenta de pe tabela putea fi mai mare, insa elevii lui Oleg Protasov s-au jucat cu ocaziile, iar, in final, deznodamintul putea fi unul nefericit pentru gazde, dar Croitoru a ratat penalty-ul din min. 66. Cu aceste trei puncte, Steaua a revenit pe primul loc in clasamentul Diviziei A, avind un punct mai mult decit rivala Dinamo. "Ros-albastrii" au urcat si in calsamentul IFFHS, ajungind de pe 66 pe 53.

In alta ordine de idei, Valeriu Argaseala a anuntat, in cadrul unei emisiuni televizate, schimbari importante la nivelul conducerii din Ghencea. Astfel, patronul Stelei, suspendat pina in ianuarie de FRF, a renuntat la functia de presedinte, care va fi preluata de Valeriu Argaseala, in timp ce, la cererea sa, Mihai Stoica va deveni noul manager general al clubului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.