Italianul nu l-a dorit pe brazilian la Chelsea deoarece fotbalistul ar fi fost distrus de tentatiile Londrei, lucru de care n-a tinut cont in cazul romanului
Cotidianul "Evening Standard" prezinta, intr-un articol dedicat fotbalistului brazilian Ronaldinho, diferentele dintre jucatorul de la FC Barcelona si fostul atacant al lui Chelsea, Adrian Mutu. "Spre deosebire de Mutu, Ronaldinho are stapanirea si altruismul unui calugar, iar transferul la Barcelona l-a facut sa se retraga si mai mult in manastirea sa. Asa cum transferul la o echipa mare inseamna adevarata consacrare pentru multi jucatori de top, tot asa Ronaldinho dezlantuie responsabilitatea de a juca mandru pe "Camp Nou"", a comentat sursa citata. Potrivit publicatiei engleze, miliardarul rus Roman Abramovici a incercat sa-l transfere pe Ronaldinho la Chelsea. "Una dintre primele actiuni ale lui Abramovici in fotbalul englez a fost sa se lupte alaturi de FC Barcelona si Manchester United pentru Ronaldinho, dar, poate pentru prima data in viata, a fost invins. Curajos, Claudio Ranieri, fostul antrenor al lui Chelsea, a simtit ca stilul extravagant de viata al lui Ronaldinho si faptul ca este un adept al placerilor ar putea insemna distrugerea sa la Londra, probleme pe care le-a ignorat cand a platit 15,8 milioane de lire sterline pentru Mutu. Nici macar Abramovici nu le poate avea pe toate", a scris ziarul englez.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.