Goalkeeper-ul craiovenilor, Mircea Bornescu, a fost invins pentru prima data in acest campionat, dupa peste 600 de minute de invincibilitate, gazdele de la Minerul Motru marcand singurul gol in minutul 64 prin Glisca. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, a declarat ca e bucuros de egalul Petrolului, aducandu-si aminte de existenta ploiestenilor, dupa ce in prima etapa precizase ca nici nu a auzit de ,gazari".

Doua aspecte inedite ale unui joc banal, terminat asa cum trebuia sa se termine. Cu o victorie a oaspetilor, cu 2-1. In minutul 32, faza de atac a elevilor lui Ovidiu Stanga a curs snur, Daniel Orac a centrat pentru Andrei Ionescu, si acesta a sutat de la 10 metri, mingea buclucasa indreptandu-se spre portarul ,minerilor". Dar, fara surprize, Andreescu, aparatorul buturilor formatiei din Motru, a scapat-o in poarta. Iar colegii lui nu s-au mai zbatut decat sa inscrie, dupa ce tabela arata deja 2-0, golul de onoare. Universitatea merge inainte, ajutata de onoarea-pres a echipelor prietene.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.