Privita ca o candidata la titlu inaintea inceperii sezonului, echipa lui Cosmin Olaroiu a mai facut un pas gresit in aceasta editie de campionat, obtinand doar un rezultat de egalitate la Petrosani, in fata nou-promovatei Jiul.

RESEMNARE

Dupa meci, atat Olaroiu, cat si jucatorii timisoreni au spus ca nu pot face mai mult in acest moment. "Rezultatul este echitabil, dar pentru noi tot e greu, pentru ca am pierdut doua puncte. Din pacate, acestea sunt limitele echipei in momentul de fata. Nu pot sa fac mai mult", a concluzionat tehnicianul timisorenilor. Antrenorul Jiului, Ionut Chirila, a fost multumit de rezultatul obtinut, tinand cont de valoarea adversarilor. "Am intalnit un imperiu, nu o echipa. Poli va deveni o forta atunci cand isi va pune la punct relatiile de joc", a spus Chirila.

SUPARAT

Nemultumit de prestatiile sale din acest an, capitanul lui Poli, Viorel Moldovan, a spus dupa meci ca se va gandi daca se va retrage la finalul turului: "Imi voi analiza serios potentialul, dupa care voi lua decizia daca o sa mai joc sau nu si la anul".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.