Considerata a fi cea mai linistita etapa a turului, una de-a dreptul anosta, runda a opta a furnizat cea mai mare surpriza de pana acum, victoria Pandurilor la CFR Cluj (foto). O surpriza comparabila cu victoria Politehnicii Iasi, in sezonul trecut, in fata Stelei, pe Ghencea. Si ar mai fi vorba, la acest capitol al rezultatelor neasteptate, si de egalul Jiului, pe teren propriu, cu mult prea mediatizata echipa a lui Olaroiu.

Atacul clujenilor a ratat cat pentru sapte meciuri, sau portarul Pustinjakovici a zburat din bara-n bara si a respins goluri ca si facute. Si pentru ca totul sa fie perfect halucinant, a mai venit si golul doi al oaspetilor, cel inscris de congolezul Disney, pandurul cu plete crete. Golul gazdelor, realizat de Bruncevici, a venit ca sarea pe rana, adica in min. 87, cand partida era deja jucata. "Dulaului Hizo", antrenorul Pandurilor, nu-i venea sa creada ce noroc a cazut pe capul lui: "Am obtinut o victorie nesperata. Am avut foarte mult noroc". Celalalt antrenor, Dorinel Munteanu, a recunoscut, cu capul in pamant, ca este foarte dezamagit de acesata veritabila lectie despre un cosmar in care "finalizarea a suferit din lipsa de luciditate si incredere".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.