Ultimele doua meciuri ale etapei a 8-a, Steaua - FCM Bacau si Rapid - Poli Iasi nu s-au mai putut desfasura aseara din cauza ploii care a cazut aproape necontenit asupra capitalei. Comitetul de Urgenta al LPF va decide in aceasta dimineata daca jocurile se vor putea disputa astazi sau vor fi reprogramate pentru o alta data.

Amanarea celor doua partide perturba si programul echipei nationale, care se reuneste astazi, la ora 12:00, la Mogosoaia. Selectionerul Victor Piturca avea pe lista largita cinci jucatori de la Steaua si Rapid. "Trebuie sa se gaseasca o solutie cu privire la jucatorii care sunt convocati la echipa nationala. Comitetul de urgenta al LPF va gasi o solutie atat pentru echipe, cat si pentru echipa nationala", a afirmat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala.

GHENCEA

Confruntarea din Ghencea era programata sa inceapa la ora 20:15, insa cu o ora inainte de start ploaia torentiala a inundat aproape complet gazonul. Arbitrul Marius Martis si observatorul Gheorghe Nedelescu au decis, in prima faza, ca primul fluier se va amana cu o ora. La ora 20:45 s-a luat hotararea ca meciul sa nu se mai joace. "Daca se juca, erau lupte in namol!", a declarat presedintele bacauanilor, Gheorghe Chivorchian.

GIULESTI

Partida Rapid - Poli Iasi, care trebuia sa inceapa la ora 21:00, a fost si ea amanata cu o ora si se parea ca va putea avea loc aseara. Numai ca, in jurul orei 21:55, observatorul Valentin Alexandru si arbitrul Tiberiu Lajos au inspectat terenul si au decis ca meciul nu se poate disputa, gazonul fiind impracticabil din cauza apei de pe el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.