Presedintele echipei Politehnica Iasi, Sorin Boca, a declarat ca nu stie daca Gheorghe Popescu este pregatit sa conduca, de unul singur, Federatia Romana de Fotbal. "Din cate stiu eu, numai Ionut Lupescu s-a inscris in cursa pentru functia de presedinte al federatiei. Oricum, intre Lupescu si Popescu, eu cred ca Popescu porneste cu prima sansa. Intre Popescu si Mircea Sandu va fi o lupta echilibrata, cu un usor avantaj pentru Sandu. Daca ar fi dupa mine, Sandu si Popescu ar trebui sa conduca federatia. Gica Popescu nu este inca pregatit sa o conduca de unul singur. O federatie de fotbal nu este chiar asa usor de condus. Sunt multe lucruri pe care Popescu trebuie intai sa le invete. Bineinteles, ca in orice domeniu, dupa o anumita perioada, o schimbare este binevenita", a spus Sorin Boca.

Oficialul echipei iesene a tinut sa felicite cele trei echipe romanesti care s-au calificat in grupele Cupei UEFA: "Este o mare performanta a celor trei echipe romanesti in Cupa UEFA. Tin sa le felicit pe toate pe aceasta cale. Pentru noi, meciul cu Rapid, de duminica, din Giulesti, va fi cu mult mai greu decat cele jucate pana acum. Rapid vine cu un moral bun si sa nu uitam ca au eliminat o forta a fotbalului european".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.