La cateva saptamani dupa ce a negat faptul ca va testa regulat monoposturile Ferrari in cursul anului viitor, Valentino Rossi a admis ca este totusi tentat de o noua provocare. Intr-un interviu acordat ziarului britanic "The Guardian", italianul castigator a sapte titluri mondiale la motociclism a admis ca ar putea concura in viitor in Formula 1 sau pe raliuri, competitie pe care o agreeaza mai mult.

"Cand am avut, pentru prima oara, posibilitatea sa incerc un monopost de F1 am simtit ca inginerii de la Ferrari au facut pariuri in ce ma priveste, spunand ca daca sunt in stare sa fac un tur de pista sub un minut as fi destul de rapid pentru Ferrari", a spus Rossi depre prima sa experienta pe un bolid al echipei de F1. "La pranz, faceam turul in 59 secunde, iar dupa amiaza in 57 secunde si 5 zecimi, asa ca multa lume si-a pierdut banii", a continuat Rossi, care declara ca oricum nu isi doreste ca concureze pentru Ferrari din cauza imensei presiuni mediatice la care ar fi supus in Italia.

Rossi este multumit ca la Londra, unde locuieste in prezent, este foarte rar recunoscut pe strada. Iar trecerea sa la Formula 1 este cu atat mai improbabila cu cat aceasta competitie are toate sansele sa devina neinteresanta, sapte echipe anuntand ca este posibil sa paraseasca competitia din 2008.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.