Daniel Oprita, principalul marcator al gruparii din Ghencea in aceasta editie de campionat, explica revirimentul sau din acest sezon prin increderea de care s-a bucurat din partea antrenorului Walter Zenga.
Oprita a venit la Steaua in toamna lui 2002, inscriind doar 4 goluri in 54 de meciuri in doua editii de campionat.

INCREDERE. In acest sezon insa, fotbalistul adus de la CSM Resita si-a aratat, in sfarsit, calitatile de golgeter. El a marcat de 5 ori in campionat, devenind cel mai eficient jucator din trupa lui Zenga. "La un moment dat ma batea gandul sa plec oriunde, la o echipa, numai sa joc. Walter a vorbit cu mine si mi-a spus sa-mi vad de treaba ca o sa vina si randul meu, ca o sa devin atacantul de care Steaua are nevoie. Se pare ca a avut dreptate. Am inceput sa dau goluri si acum am mai multa incredere in mine", s-a destainuit Oprita intr-un interviu pe site-ul oficial al gruparii din Ghencea.

TACTICA. Atacantul stelist spune ca ii convine mai mult postul pe care este folosit acum decat in sezoanele trecute, sub conducerea lui Victor Piturca: "Nea Piti ma punea sa joc mai lateral, acum joc mai in fata portii. In sezonul trecut am jucat rolul servantului, insa nu prea ma lipeam la gol. Acum a venit si randul meu sa inscriu. Sa dea Dumnezeu s-o tin tot asa si sa marchez meci de meci! Asta nu inseamna ca nu voi juca si de aici inainte si pentru echipa".

DECISIV. Oprita a comentat si sansele Stelei de calificare in primavara europeana: "Sansa noastra de a ne califica este sa castigam cu Besiktas. Toate sperantele noastre se leaga de acest meci, pentru ca la Bilbao va fi foarte greu".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.