Ofertat in ultima vreme tot mai insistent de George Copos sa preia fraiele Rapidului din functia de presedinte, Gino Iorgulescu (foto) a recunoscut ieri ca FC National a scos la vanzare din actiunile clubului.

TRATATIVE

Intrat in legatura directa la Total Sport FM (92,7 FM), actualul conducator al "bancarilor" a admis ca a purtat in ultimul timp mai multe discutii privind implicarea unor noi actionari la echipa. "Este binevenit sa participe oricine. Oricine poate veni la negocieri, suntem dispusi sa vindem din actiuni pentru a putea sa realizam bugetul de care avem nevoie", a spus Iorgulescu. Dupa cate se pare, cele mai avansate discutii purtate de Iorgulescu sunt cele cu Primaria Craiova, care pune la bataie 500.000 de dolari si stadionul "Ion Oblemenco", cu conditia ca numele echipei sa se schimbe in Stiinta Craiova. De altfel, cele doua parti au mai negociat si in primavara anului trecut, dar fara nici un rezultat.

REACTIE

Comentand zvonurile privind eventuala tranzactie dintre FC National si edilii Craiovei, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a afirmat: "Nici Real Madrid daca ar veni la Craiova n-ar fi iubita, darmite un asemenea hibrid. Eu cred ca e vorba doar de o diversiune a dusmanilor Universitatii, care au vazut ca echipa a pornit foarte bine si asta nu le-a cazut deloc bine".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.