Antrenorul formatiei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a afirmat ca actualul presedinte este persoana cea mai indicata care sa ocupe aceasta functie. "Eu cred ca tot Mircea Sandu va fi presedinte. Nasu are experienta de 15 ani, a fost acolo la bine si la rau. N-am conflicte nici cu Gica Popescu, nici cu Ionut Lupescu. Eu ii stiu pe ei ca jucatori si nu pot sa-mi dau cu parerea despre capacitatile lor manageriale", a precizat Munteanu.

De asemenea, si presedintetele lui CFR, Iuliu Muresan il sustine pe Nasu, dand de inteles ca prin eventuala alegere a lui Gica Popescu, federatia se va transforma intr-o agentie de impresariat. "Ar fi o greseala sa punem in fruntea federatiei un impresar sau un om aflat in sfera de influenta a unor agenti. El ar pune un antrenor la echipa nationala care ar selectiona numai jucatori aflati sub contract cu acel impresar. Trebuie sa evitam ca federatia sa se transforme intr-o agentie de impresariat".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.