Mircea Sandu a recunoscut marti seara, in cadrul emisiunii "Fanatik Show", moderata la OTV de Horia Ivanovici, ca avea cunostinta despre blaturile din Divizia A. "Am avut chiar o discutie cu nea Jean (n.r. - Padureanu, presedintele Gloriei Bistrita) si mi-a spus ca a recurs la meciuri strategice", s-a scapat presedintele FRF. Intrebat de ce nu a luat nici o masura, presedintele FRF a continuat: "In primul rand, ca nimeni nu ar recunoste in fata unui tribunal ceea ce se discuta la intalnirile private. Apoi, Bistrita n-a facut blaturile de una singura, cu cu toate cluburile".

Sandu a plusat chiar, spunand ca "toate echipele din Divizia A au recurs la meciuri strategice, inclusiv Steaua, Dinamo si Rapid". "Daca ar fi fost sa luam masuri, ar fi insemnat sa desfiintam Divizia A", a mai spus Sandu. Declaratiile presedintelui FRF, unele deosebit de grave, demonstreaza inca o data mocirla in care s-a scufundat fotbalul romanesc sub mandatul lui Mircea Sandu. Cu atat mai grave sunt lucrurile din moment ce insusi presedintele FRF declara ca avea cunostinta de aceste aranjamente. Ieri, mai multi presedinti de club au declarat ca echipele lor nu au fost implicate in aranjamente si vor ca Sandu sa-si probeze afirmatiile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.