Dupa trei ani la cirma echipei banatene, de ieri Anton Dobos nu mai este oficial actionarul majoritar.

Directorul executiv al lui Poli Timisoara, Emil Rosianu, a confirmat aseara ca a fost pronuntata hotarirea judecatoreasca a noii societati pe actiuni, prin care Balkan Petroleum e noul proprietar al clubului. Astfel, mandatul lui Anton Dobos la cirma echipei banatene s-a incheiat oficial, dupa ce in vara anului 2002 a decis sa mute AEK Bucuresti, nou promovata in prima divizie, la Timisoara. Desi au afirmat in repetate rinduri ca noii proprietari ii vor propune un post in cadrul clubului, Dobos nu a primit nici o oferta concreta. "E adevarat, avem hotarirea. La sedinta Consiliului Director, vom discuta o posibila functie pentru Dobos. Inca nu ne-am gindit ce putem sa-i oferim", a declarat Rosianu.

Surse autorizate pretind ca fostul presedinte al alb-violetilor este hotarit sa paraseasca gruparea alb-violeta, asteptind doar achitarea ultimei transe din intelegerea financiara cu Balkan. "O sa discutam, dar nu cred ca e vital ce face Toni Dobos acum, important e sa-si revina echipa. Ma voi gindi daca voi mai ramine la Timisoara, iar echipa o sa ramina mereu in sufletul meu. Cu sau fara mine, Poli merge inainte", a sustinut Dobos.

Au cinat impreuna

Dupa ce luni la antrenament au avut o discutie deschisa despre situatia de la echipa, fiecare jucator spunindu-si parerea despre ultimele evenimente de pe Bega, ieri, Cosmin Olaroiu a decis sa-si scoata elevii impreuna la cina, la restaurant. "Facem tot ce e posibil ca sa avem un grup unit si sa apara si rezultatele la echipa. Nu e nimic deosebit, nu sint tensiuni", a marturisit un oficial al clubului.

Amical cu Livorno, au refuzat Sampdoria!

Marti, echipa timisoreana va pleca pentru un stagiu de pregatire in Italia. Desi aveau variante de cantonament Coccaglio sau Montecatini, unde Poli s-a pregatit deja, se pare ca elevii lui Olaroiu vor opta pentru Livorno. Miercuri seara, timisorenii vor juca un amical cu trupa lui Roberto Donadoni, pe care au mai intilnit-o in vara, scor 1-2. Olaroiu a dorit astfel sa evite o oboseala in plus, daca ar fi stat in oricare din celelalte doua locatii, refuzind chiar si un amical cu Sampdoria!

Barometrul conducerii la Petrosani

Discursul presedintelui Marian Iancu de la finele meciului cu Sportul, pe care l-a tinut la vestiare in fata jucatorilor, era necesar pentru a detensiona atmosfera. "Cred ca s-au inlaturat anumite presiuni si s-au lamurit mai multe probleme, atit pentru jucatori, cit si pentru suporteri. Astept ca Poli sa demonstreze la Petrosani ca este o echipa valoroasa si ca poate sa treaca peste momentele mai grele", a spus Rosianu.

Oferta pentru Jackie?

La finele antrenamentului de ieri dupa-amiaza, profesorul Jackie Ionescu (foto, alaturi de Olaroiu) a venit sa viziteze noua baza de pregatire a Politehnicii. Ionescu s-a aratat impresionat de schimbarile prin care a trecut infrastructura clubului, dar a dezmintit ca va fi cooptat in stafful tehnic. "Am vazut baza sportiva, terenul, vestiarele, care sint la nivel international. Am vazut o echipa disciplinata, un antrenor profesionist, o organizare de antrenament perfecta. Nu voi fi cooptat in club, nu stiu nimic", a spus Ionescu. Totusi, directorul executiv Emil Rosianu a marturisit ca l-ar dori pe profesor la Poli: "Noi avem nevoie de specialisti, o sa-i facem o propunere de colaborare".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.