Fara a fi intr-un fel direct implicat in derby-ul Dinamo - Rapid, Adrian Porumboiu a criticat maniera de arbitraj a centralului Cristian Balaj. Mai mult, finantatorul echipei FC Vaslui a declarat pentru un post de radio ca "arbitrii vin cu teme la fiecare meci". In replica, Ion Craciunescu l-a asigurat il va reclama la UEFA.

Conflictul dintre Adrian Porumboiu si Ion Craciunescu si-a consumat ieri un nou episod, chiar daca amandoi si-au serbat implinirea varstei de 55 de ani. Cel care a deschis "lupta" a fost finantatorul Vasluiului, spunand ca arbitrii delegati la meciuri stiu dinainte ce au de facut. "Arbitrii vin cu teme la fiecare meci, asa cum a fost si la ultimul derby, dintre Dinamo si Rapid. Ce fel de arbitraj a fost? Arbitraj smecheresc. Pe cine pacalesc ei? Dar chiar asa ne prostesc? A vazut numai Balaj eliminarea lui Constantin. Nu e o aplicare uniforma a regulilor jocului. Sa vada intrarea lui Florentin Petre direct la picioare, galbenele care s-au dat cum s-au dat... arbitraj smecheresc, repet", a declarat Porumboiu, asteptandu-se ca dupa aceasta declaratie echipa sa sa fie devaforizata de arbitri.

Contactat telefonic, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor ne-a declarat ca finantatorul formatiei FC Vaslui va raspunde in fata comisiilor de disciplina pentru firmatiile sale. "Daca domnul Porumboiu a spus asa ceva, va merge la Comisia Federala de arbitri si am sa fac si o scrisoare catre Comitetul Executiv, pentru ca atitudinea dansului este potrivnica arbitrilor romani. Il asigur ca am sa instiintez Comisia de Disciplina, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, chiar si forul european, pentru ca atitudinea pe care o are dansul fata de arbitrii romani nu trebuie sa fie cea pe care o are", a comentat Craciunescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.